Arbetsledare – Malmö

Christian Sandberg

Christian Sandberg

HR-chef

0416-77 53 30

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Arbetsledare ansvarar du i huvudsak för att, tillsammans med platschefen, planera, leda och styra produktionen på arbetsplatsen. Ute på arbetsplatsen är det du som ansvarar för logistik, ordning och säkerhet att se till att rätt material finns på rätt plats i rätt tid och du har förmågan att se möjligheter och hitta lösningar. Du leder och inspirerar dina medarbetare att gå mot gemensamma mål.

Hos NBI arbetar arbetsledaren nära platschefen och får ta stort ansvar för projektet.

Kvalifikationer

Vi tror att du idag arbetar som Arbetsledare. Du har hög kompetens inom byggbranschen med flerårig erfarenhet inom större ombyggnader samt bostadsproduktion. Meriterande är om du arbetat som arbetsledare i större byggprojekt. Du har goda kunskaper inom byggteknik och produktion men även inom arbetsmiljö. Är du utbildad byggingenjör är det meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen bör du ha goda ledaregenskaper. Du uppträder affärsmässigt och har lätt för att bygga upp och underhålla kundrelationer. Du arbetar strukturerat, drivande och är kvalitetsmedveten. Du kompromissar inte med uppställda kvalitetsmål i slutprodukten. Du är som person strukturerad och kan med god framförhållning ha överblick gällande projektet. Förmågan att tänka igenom ett beslut och se konsekvenserna är en viktig egenskap. Vi uppmuntrar eget initiativ och drivkraft. Hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus. Det är viktigt att du är en engagerad ledare som har förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål.

Kontakta HR

Forskaregatan 1, 275 37 SJÖBO

Christian Sandberg - 0416-77 53 30

Marie Fäldt: 0416-77 53 80
Växel: 0416-77 52 00

jobb@nbibygg.se