Platschef – Lund

Christian Sandberg

Christian Sandberg

HR-chef

0416-77 53 30

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Platschef ansvarar du för all verksamhet på byggarbetsplatsen. Din roll är att leda och styra produktionen, att ansvara för arbetsmiljö, planering, produktionsförberedelser, genomförande och produktionsavslut samt ekonomi och budget. Hos NBI arbetar platschefen nära arbetschefen och får ta stort ansvar i projektet.

Kvalifikationer

Vi tror att du idag arbetar som Platschef. Du har hög kompetens inom byggbranschen med flerårig erfarenhet från byggnation av flerbostadshus. Du har goda kunskaper inom byggteknik och produktion men även inom ekonomi. Är du utbildad byggingenjör är det meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen bör du ha goda ledaregenskaper. Du uppträder affärsmässigt och har lätt för att bygga upp och underhålla kundrelationer. Du arbetar strukturerat, drivande och är kvalitetsmedveten. Du kompromissar inte med uppställda kvalitetsmål i slutprodukten. Du är som person strukturerad och kan med god framförhållning ha överblick gällande projektet. Förmågan att tänka igenom ett beslut och se konsekvenserna är en viktig egenskap. Vi uppmuntrar eget initiativ och drivkraft. Hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus och det är viktigt att du är en engagerad ledare som har förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål.

Om projektet

Ditt första projekt blir nybyggnad av flerfamiljshus innehållande 61 bostadsrättslägenheter och 2 lokaler. Källare finns under del av huskroppen med UC, teknikrum samt lägenhetsförråd och cykelparkering. Projektet är en totalentreprenad till Sundprojekt Bostads AB och nybyggnadsytan är ca 5800m2.

Planerad byggstart är våren 2022 och färdigställandet beräknas bli våren 2024.

Säljsida – Brf Green Hub

Kontakta HR

Forskaregatan 1, 275 37 SJÖBO

Christian Sandberg - 0416-77 53 30

Växel: 0416-77 52 00

jobb@nbibygg.se