Brf Prisma i Hyllie i Malmö

Nybyggnad av flerbostadshus längs Ymers gata i direkt anslutning till Hyllies blivande stadspark där staden möter den skånska lantmiljön med gårdar, fält och pilträdsalléer har NBI fått i uppdrag att till Sundprojekt uppföra 115 st lägenheter om 1-4 rok i tre hus i 4-6 våningar. Källare finns under huskropparna och under gårdsplanen med garage, teknikrum, lägenhetsförråd och cykelparkering.

Varje hus kommer ha sitt eget formspråk och erbjuda bostäder med olika kvaliteter och fördelar. Stora ljusinsläpp, fin utsikt mot parken, trivsamma gårdsmiljöer och möjlighet till egen odling är några av PRISMAS många tilltalande sidor av det moderna boendet. Tanken är att erbjuda unika bostäder med spännande vinklar och ytor som särskiljer sig från traditionell nyproduktion.

Med närhet till shopping, service, kultur, bad och natur är läget ultimat. Ett stenkast från de planerade bostäderna ligger Hyllie Station med utmärkta pendlingsmöjligheter. Genom Citytunneln når man både pulserande Malmö och Köpenhamn på nolltid! De boende i PRISMA kommer vara några av få boende i Hyllie med möjlighet till egna garageplatser.

Läs mer om Brf Prisma