Platschef

Vi på NBI Bygg söker nu en Platschef till vår organisation. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i ett drivande byggföretag som inte bara sätter kunden och kvalitén i stort fokus utan även medarbetarna och trivsel. För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas på arbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Platschef ansvarar du för all verksamhet på byggarbetsplatsen. Din roll är att leda och styra produktionen, att ansvara för arbetsmiljö, planering, produktionsförberedelser, genomförande och produktionsavslut samt ekonomi och budget. Hos NBI arbetar platschefen nära arbetschefen och får ta stort ansvar i projektet.

Kvalifikationer

Vi tror att du idag arbetar som Platschef eller har en likvärdig tjänst. Du har hög kompetens inom byggbranschen med flerårig erfarenhet från såväl flerbostadshus som kontors- och industriprojekt. Du har goda kunskaper inom byggteknik och produktion men även inom ekonomi. Är du utbildad byggingenjör är det meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen bör du ha goda ledaregenskaper. Du uppträder affärsmässigt och har lätt för att bygga upp och underhålla kundrelationer. Du arbetar strukturerat, drivande och är kvalitetsmedveten. Du kompromissar inte med uppställda kvalitetsmål i slutprodukten. Du är som person strukturerad och kan med god framförhållning ha överblick gällande projektet. Förmågan att tänka igenom ett beslut och se konsekvenserna är en viktig egenskap. Vi uppmuntrar eget initiativ och drivkraft. Hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus och det är viktigt att du är en engagerad ledare som har förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål.

För mer information och ansökan kontakta oss på jobb@nbibygg.se

Christian Sandberg, 0416-77 53 30

Marie Fäldt, 0416-77 53 80

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Din integritet är viktig för oss! Genom att godkänna och skicka ditt meddelande samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter för fortsatt kommunikation. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter kan du läsa om i vår Integritetspolicy.