Vi på NBI Bygg söker nu en Kalkylingenjör till vårt kalkylteam. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i ett drivande byggföretag som inte bara sätter kunden och kvalitén i stort fokus utan även medarbetarna och trivsel. För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas på arbetet.

Kalkylingenjör

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetet innebär att självständigt med stöd av kalkylchef mängda, upprätta kalkyler, upprätta och skicka ut förfrågningsunderlag, utvärdera inkomna offerter samt värdera tekniska lösningar.
Som Kalkylingenjör har du även ett ansvar för att upprätthålla en god kontakt med befintliga och kommande samarbetsparter.

Kvalifikationer

Vi tror att du idag arbetar som Kalkylingenjör eller har en gedigen bakgrund i byggbranschen, ett stort intresse för arbete med siffror och en hög datamognad. Du har goda kunskaper inom ritningsläsning, byggmaterial, byggteknik och produktion och du måste även ha goda kunskaper inom svenska språket. Har du erfarenhet av någon typ av kalkylprogram, gärna av Bidcon, är det en fördel. Är du utbildad byggingenjör är det meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

Du förväntas vara noggrann till din läggning, strukturerad och ha lätt för att samarbeta. Vi värdesätter ett engagemang och affärsmässighet i hela anbudsprocessen samt att du är intresserad av att ta till dig vårt arbetssätt. Vi uppmuntrar eget initiativ och drivkraft. Hos oss står engagemang, kvalitet och kompetens i fokus och det är viktigt att du är en engagerad medarbetare som har god självdisciplin.

Information om tjänsten

Roger Undenius, 0416-77 53 20 – Kalkylchef
Christian Sandberg, 0416-77 53 30 – HR-chef

Ansökan av tjänsten för du snarast, löpande rekrytering sker.

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande

    Din integritet är viktig för oss! Genom att godkänna och skicka ditt meddelande samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter för fortsatt kommunikation. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter kan du läsa om i vår Integritetspolicy.