Vi söker drivna arbetsledare till våra nya och kommande projekt.

Våra projekt

Som Arbetsledare ansvarar du i huvudsak för att, tillsammans med platschefen, planera, leda och styra produktionen på arbetsplatsen. Ute på arbetsplatsen är det du som ansvarar för logistik, ordning och säkerhet att se till att rätt material finns på rätt plats i rätt tid och du har förmågan att se möjligheter och hitta lösningar. Du leder och inspirerar dina medarbetare att gå mot gemensamma mål.

Hos NBI arbetar arbetsledaren nära platschefen och får ta stort ansvar för projektet.

Vi tror att du idag arbetar som Arbetsledare. Du har hög kompetens inom byggbranschen med flerårig erfarenhet. Meriterande är om du arbetat som arbetsledare i större byggprojekt. Du har goda kunskaper inom byggteknik och produktion men även inom arbetsmiljö. Är du utbildad byggingenjör är det meriterande men inget krav.

För att lyckas i rollen bör du ha goda ledaregenskaper. Du uppträder affärsmässigt och har lätt för att bygga upp och underhålla kundrelationer. Du arbetar strukturerat, drivande och är kvalitetsmedveten. Du kompromissar inte med uppställda kvalitetsmål i slutprodukten. Du är som person strukturerad och kan med god framförhållning ha överblick gällande projektet. Förmågan att tänka igenom ett beslut och se konsekvenserna är en viktig egenskap. Vi uppmuntrar eget initiativ och drivkraft. Hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus. Det är viktigt att du är en engagerad ledare som har förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål.

För mer information och ansökan kontakta oss på jobb@nbibygg.se
Christian Sandberg, 0416-77 53 30
Marie Fäldt, 0416-77 53 80

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande

    Din integritet är viktig för oss! Genom att godkänna och skicka ditt meddelande samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter för fortsatt kommunikation. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter kan du läsa om i vår Integritetspolicy.